Naast Freelance Agilist ben ik ademcoach

Door op de juiste manier te ademen, zijn we in staat om 300 ziektebeelden te voorkomen. Wil je weten hoe je gezonder kunt worden door een betere ademhaling?

Boek een Masterclass en voel direct de voordelen van een correcte ademhaling.

Voor velen is ademhalen een vanzelfsprekende zaak en zijn zich nooit bewust geweest dat een verkeerde ademhaling een onderliggend probleem kan zijn van veel gezondheidsklachten. Zonder dat je het zelf weet kun je te snel, te diep, te veel aan het oppervlak of juist te hoog ademen.

Onze ademhaling is een van de meest vitale functies in het menselijk lichaam en toch het meest onderbelicht. De negatieve impact van een verkeerde ademhaling op het menselijke lichaam is in de wetenschap bewezen. Ook de positieve invloed van een effectieve ademhaling op onze fysieke en mentale gesteldheid is ongekend. 

Hoe is jouw ademhaling? Is er sprake van disfunctioneel ademen? Wat is het precies en welke technieken en oefeningen kun je toepassen om jouw ademhaling te verbeteren?

Ontdek en beleef de kracht van adem in een van mijn masterclasses. Verrijk je leven en krijg grip op jouw fysieke en mentale gesteldheid.